Jaunās Henri Selmer Premium pūšaminstrumentu mēlītes

Jaunās Henri Selmer Paris Premium pūšaminstrumentu mēlītes pieejamas tagad arī Mūzikas Centrs veikalā un interneta veikalā.

Henri Selmer Paris ir atsākuši pūšaminstrumentu mēlīšu ražošanu un iepazīstina pasauli ar jaunajām "Premium" sērijas mēlītēm. Lai arī Henri Selmer pēdējos gados nav atpazīts kā mēlīšu ražotājs, vēl 60 gados plaši tika pielietotas Henri Selmer Soloist mēlītes, kas spēja nodrošināt priekš tiem laikiem izturīgas un uzticamas pūšaminstrumentu mēlītes ikvienam mūziķim.

 

Kādiem pūšaminstrumentiem ir pieejamas mēlītes?

  • Bb un A klarnetei
  • Soprāna saksofonam
  • Alta saksofonam
  • Tenora saksofonam

 

Kādi mēlīšu izmēri ir pieejami?

Premium sērijas mēlītes ir pieejamas no 2.00 līdz 4.00 izmēram. No 2.50 līdz 3.50 izmēra numuriem mēlītes ir pieejamas arī ¼ izmēra stiprumos, attiecīgi 2.75 un 3.25 izmēri.

  • Visi pieejamie mēlīšu numuri: 2 - 2.5 - 2.75 - 3 - 3.25 - 3.5 - 4
  • Pateicoties šai inovācijai atšķirības stiprumos starp viena izmēra un iepakojuma mēlītēm tiek samazinātas līdz minimumam.

 

Akustiskās īpašības.

Henri Selmer sadarbojoties ar mūziķiem no dažādām pasaules malām ir izveidojis jaunu mēlīšu profilu, kas piešķir atšķirīgas akustiskās īpašības kā siltu,bagātīgu toni un materiāla izturību.

 

Arundo Donax bambuss.

Mēlītes tiek ražotas no Arundo Donax bambusa, kas tiek audzēts savvaļas apstākļos bez pesticīdiem Francijas dienvidu reģionā Var. Arundo Donax šķirne ir pazīstama ar augstu šķiedras sastāvu, kas nodrošina garāku mēlītes kalpošanas ilgumu un izturību pret temperatūras un mitruma maiņām.

 

Kontrolēts ražošanas process.

Katra mēlīte ir rūpīgi izstrādāta un pārbaudīta ar lāzera un automātiskajām iekārtām, kas palīdz noteikt katras mēlītes cietību, nepieciešamo formu un precizitāti.

 

Ekoloģiski draudzīgi iepakojumi.

Henri Selmer viens no galvenajiem mērķiem bija izveidot ekoloģiski draudzīgus iepakojumus dabai.

Katra mēlīte ir iepakota maisiņā, kas ir ražots no kraftpapīra, bez plastikas. Mēlīšu kastītes ir ražotas no pārstrādāta kartona. Mēlīšu kabatiņas (reed guard) ir izgatavotas no bioloģiskajiem un kompostejamiem materiāliem.


 

Henri Selmer reklāmas video