Jaunās Yamaha P-145 B digitālās klavieres

Yamaha P Sērijas nākamās paaudzes digitālās klavieres ir klāt!

Vēlamies Jūs iepazīstināt ar jauno Yamaha P-145, kas ir pēctecis P-45 digitālo klavieru modelim, bet ar vairākiem būtiskiem uzlabojumiem.

Yamaha P-sērijas digitālās klavieres ir iecienījuši mūziķi visā pasaulē, kuri vēlās muzicēt uz neliela un kompakta instrumenta ar pamata funkcijām, bet kurš pēc sajūtām atgādina akustiskās klavieres. P-145 sērijas modelis ir pilnībā jauns un moderns instruments ar kompaktāku dizainu, kuru ļauj realizēt jaunā GHC (Graded Hammer Compact) 88 taustiņu smagā klaviatūra. Tieši dēļ GHC (Graded Hammer Compact) klaviatūras pats instruments ir gan šaurāks, gan zemāks nekā priekštecis P-45.

 

Yamaha P-145 B sērijas digitālās klavieres ir ideāli piemērotas iesācējiem un jaunajiem māksliniekiem. Aprīkotas tikai ar svarīgāko, kas nepieciešams klavierspēles apguvei;

  • 88 taustiņu smagā klaviatūra kā akustiskajām klavierēm.
  • 10 standarta toņi, kas ietver klavieres, ērģeles un citus pamata toņus.
  • Ērts, moderns un kompakts korpuss un dizains.
  • Ideāli piemērots mājokļos ar ierobežotu platību.

Ja priekštecis P-45 bija aprīkots ar 2 x 6W skaļruņiem, tad jaunajam modelim ir uzlabota 2 x 7W skaļruņu jauda, kas noteikti uzlabo skanējumu un toni. Skaļruņu izvietojums arī ir mainījies un jaunajam modelim skaļruņi ir korpusa aizmugurē, nevis augšpusē. Skaļruņu jaunais izvietojums ļauj precīzāk simulēt akustisko klavieru rezonanses dēli.

Nozīmīgas izmaiņas ir tieši pedāļu sistēmā. Tagad arī P-145 B modelim būs pieejama 3 pedāļu sistēma Yamaha LP-5A, kas būtiski uzlabos tā spējas.

Jaunajam P-145 modelim klavieru tembri ir ierakstīti no Yamaha CFIIIS koncertflīģeļa. Ja salīdzina ar iepriekšējo paaudzi, tad P-45 modelim tika izmantota AMW Stereo Sampling metode, kas ir līdzīga samplēšanas metode, bet neietver Yamaha labāko akustisko flīģeļu skaņas. Ja spēlējot klavieres ar draugiem vai esot sesijā klavieru skaņa paliek otrajā plānā pēc citiem instrumentiem, tad šajā modelī ir iebūvēta Sound Boost (skaņas pastiprināšanas) funkcija, kas palīdzēs atskaņot asāku un spēcīgāku klavieru skaņu.

 

Izmaiņas skar arī aksesuāru kategoriju:

  • Oriģinālās P-145 B sērijas kājas, modelis: L-100
  • Trīs pedāļu sistēma, modelis: LP-5A
  • Kā arī bezvadu režīmā savienot klavieres ar planšeti izmantojot Yamaha MIDI adapteri, lai izmantotu Yamaha Smart Pianist aplikāciju, modelis: UD-BT01

Mūzikas Centrs veikala piedāvājumā ir iespēja arī iegādāties dažāda veida komplektācijas Yamaha P-145 B sērijai. Klavieres ir iespējams iegādāties atsevišķi, komplektācijā ar Yamaha oriģinālajām kājām un 3 pedāļu sistēmu vai kādu no Mūzikas Centrs komplektiem, kas iekļauj visu nepieciešamo, lai veiksmīgi pilnveidotu klavierspēli.


 

VAIRĀK INFORMĀCIJAS PAR TEHNISKAJIEM DATIEM

 

 

Yamaha oficiālās mājaslapas informācija:

 

Mūzikas Centrs komplektāciju informācija un cenas: